Історія SnackHouse
Всім привіт! Якщо ви тут, то ви хочете не тільки спробувати нашу продукцію, а й дізнатися трохи більше про тих, хто її робить.
Історія нашого сімейного бізнесу почалася у 2020 році. Тоді наше виробництво було на кухні 6 квадратних метрів, була всього одна сушилка та дві пари рук. Саша працював на заводі, а я була у декретній відпустці. Вирощування полуниці стало початком нашого шляху у виробництві домашньої пастили та фріпсів. Одного року ягоди вродило дуже багато і ми думали як її реалізувати. Так і знайшли ідею – робити із полуниці не тільки компоти та варення, а й супер корисну пастилу.
Як ми змінювались
Саме на маленькій кухні народжувалися поєднання фруктів із яких виходила пластична та мʼяка пастила
З тих пір багато чого змінилося, кухня – стала виробництвом 140 квадратних метри, а окрім нас двох, ще роблять менеджери та кухарі, і саме головне, що вас, наших клієнтів, стало більше
Наш асортимент постійно розширюється для того аби задовольнити всі ваші забаганки. І саме головне, наша продукція готується абсолютно без цукру та домішок, а Джерки та ковбаски готуються під замовлення! Тож ви завжди отримуєте супер свіжий продукт.